Välkommen till BOINGBOING

BOING i Sverige har i mer än tjugo år levererat de mest fantastiska uppblåsbara produkter till kunder inom väldigt skiftande branscher. Hoppborgar, flytande äventyrsbanor, portaler och produktkopior i jätteformat, är typiska exempel på våra produkter. Ofta profilerar vi med loggor och budskap för olika kampanjer och produktintroduktioner.
De nordiska länderna är vår hemmamarknad. Men glädjande nog så finner även kunder i andra länder sin väg till oss. Bra grejor till rätt pris är tydligen lösningen!

PROMOTION
Uppblåsbara produkter har många fördelar.
De är alltid en lockelse för ögat på grund av sin svampiga och rörliga karaktär. Trots imponerande storlek vid användning, så blir dom ju väldigt små när luften släppts ut.
Extremt bra vid events!

LEKMILJÖER
Mjuka lekplatser är väldigt säkra. Där barn leker ställs höga krav på säkerhet. Samtidigt kan man ofta se lekplatser gjorda i hårda material. Vi är övertygade om att barn löper större risk att göra sig illa om de ramlar mot en hård trä- eller järngrej, än om dom ramlar mot en yta som är luft- eller skumplastfylld. Vad tror du?

Våra lekplatser är antingen uppblåsbara eller stationära.
De uppblåsbara kan vara allt ifrån en vanlig hoppborg till en lekyta med uppblåst golv och en massa kul kläng- och klätterprylar integrerade.
De stationära består av skumplastfyllda enheter, så kallad ”SoftPlay”. Mjuka väggdelar och mjukt golv därtill. Gäller det typen kläng och klätter i flera etage, så består lekmiljön dessutom av hopmonterade metallramar. Då är dom alltid tjockt, mjukt stoppade och försedda med mjukt fjädrande säkerhetsnät. Golven har tjock, mjuk stoppning.
I BOINGs  värld är det roligt - inte farligt - att leka!

KUNDER
Bland våra kunder återfinns representanter för de mest välkända varumärken du kan tänka dig. Det är dom loggorna som syns ute i vimlet, på stranden, på idrottsevenemanget eller vid köpcentret. Det är dom du möter dagligen. Det är dom som väljer våra uppblåsbara promotionprodukter i storformat!

Klicka nu på knappen "Produkter". Där kan du se ett urval av vad vi kan leverera. Hoppas du finner inspiration till något häftigt som kan användas i din verksamhet! Hittar du inte det du söker så säg till. Vi ger dig snabbt ett förslag på utförande, och pris, på din produktidé.

-Så länge det finns luft så blåser vi på!